Apróhirdetés kategóriák:
Segítség: hirdetés feladása

A hirdetések feladásához regisztrálnia kell!

Kattintson a "Regisztráció" gombra, töltse ki az űrlapot. Sikeres regisztráció esetén kapni fog egy üzenet, arra az e-mail címre amit a regisztrációkor megadott. A levélben leírjuk a felhasználónevét, jelszavát és talál egy linket amire kattintva megteheti az első bejelenetkezést. Ezt mindenképpen meg kell lépne, mert fiókját csak így tudja aktiválni.

Saját fiók kezlése és a hirdetések feladása

Sikeres regisztráció és aktiválás után elérhetővé válik az Ön számára a fiókja. Kattintson a "Saját fiókom" gombra! A megjelenő ablakban meghathatja az e-mail címe mellé a telefonszámát és a e-mail címet is módosíthatja.

Új hirdetés létrehozása: Kattintson az "ÚJ HIRDETÉS LÉTREHOZÁSA" gombra. A megjelenő űrlapon töltse ki a mezőket. Kötelező megadnia a hirdetés megnevezését és a megyét. Az adatokat az "adatok mentése" gombra kattintva tudja érvényesíteni. A fiókjában így már megjelenik a hirdetés.

Akár a új létrehozáskor, akár a módosításkor: Lehetősége van választani, hogy a megadott elérhetősége közül melyik jelenjen meg a eladni kívánt terméknél. Írhat egy rövid leírás, megadhatja az árat. Beírhatja a települést ahol megtalálják vagy a kerületet.

Külön mezőben kulcsszavakkal láthatja el a terméket. Melyekkel a keresésben segíteni tudja leendő vásárlóit. Pl. Ha Ön egy kerképárt adna el akkor írja be: kerékpár, bicikli, mountain bike, bringa. Ezzel növeli az esélyeit, hogy több kulcsszóval is megtalálják az Ön hirdetését.

Képek feltöltése: Kattintson a "KÉPEK" gombra! A megjelenő űrlapon 4 darab képet tud feltölteni egy hirdetéshez. Tallóza ki gépéről a kívánt képet és kattintson a "feltöltés" gombra! A következő lépésben a kép megjelenik. Kattintson a "tovább" gombra! Ezután a kép megjelenik a képek listában. A képet a "fotó törlése" gombra kattintva kitörölheti.

Kategóriák megadása: Kattintson a saját fiókban a hirdetésnél a "KATEGÓRIÁK" gombra! A megjelenő ablakban válassza ki a kívánt kategórát és kattintson a "kiválasztás" gombra! Egy termék csak egy kategóriába helyezhető be, de később a kategória kiválasztás módosítható.

Aktiválás: Hirdetése csak akkor jelenik meg az oldalon ha aktiválja. Ehhez kattintson a "AKTIVÁLÁS" gombra. Aktiválni csak akkor tud, ha választott kategóriát és megadta a megyét!

 
Ablak bezárása
Ablak bezárása